Forenklet rapportering for selskaper med mange SPVer

Forenklet rapportering for selskaper med mange SPVer

Posted by:
Adminflow
on
October 5, 2022

Adminflow har lenge vært populært for holdingsselskaper og andre enkle strukturer for rapportering av aksjonærregisteroppgave og lagring av viktige dokumenter. Nylig har vi sett at vi også i stadig økende grad er aktuelle for eiendomsselskaper med mange selskaper (eiendommer) i porteføljen.

Et eiendomsselskap har gjerne porteføljen sin organisert i SPVer for de ulike eiendommene – det blir mye lovpålagt rapportering per år. Når aksjonærregisteroppgaven skal leveres betyr det enten en hel rekke manuell rapportering for nye og eksisterende selskaper, eller en solid regning fra regnskapsfører.

Totalsummen kan bli mange tusen kroner i utlegg og tidsbruk, samt frustrasjon for den enkelte som arbeider med rapporteringen.


Med Adminflow oppdaterer du informasjonen for selskapet en gang, og så registrerer du kun endringer. Når AR-oppgaven skal leveres årlig er det da kun snakk om å klikke på knappen og sende til Altinn.


Vi er klar over at dette nok fremstår som en forenkling, men tilbakemeldingene vi har fått gjør oss sikre på at Adminflow er en svært god løsning for denne type strukturer.

I tillegg til at selskapet kan spare en god del tid og kroner per år tilgjengeliggjør vi også selvfølgelig resten av modulene i Adminflow:

-Styrerom

-Signeringsløsninger

-Dokumentlagring

-Digitalt aksjonærregister

Det betyr at du i tillegg får en portal med enkel oversikt over de ulike ASene dine, med tilhørende dokumenter og verktøy for å løse det du måtte trenge.

Om du har spørsmål angående bruk av Adminflow for din portefølje er det bare å ta kontakt med oss på chat på support@adminflow.no.

Du kan også være interessert i disse

February 21, 2024
Hva må du passe på når det gjelder ligningsverdi!

Å forstå og håndtere skatteforpliktelser er avgjørende for økonomisk planlegging. Denne veiledningen gir en kort oppsummering av begrepet "ligningsverdi" og fokuserer på essensielle punkter for skattemeldingen. Fra verdsetting av eiendeler til rapportering av aksjeoppgaver, vil vi utforske viktige aspekter som kan påvirke skatteforholdene dine.

Les mer
February 13, 2024
Årlig service av styret

Styreevalueringer er ikke bare en formalitet, men fundamentet for robuste styringsstrukturer i et marked preget av usikkerhet og økt selskapskontroll. Styreevalueringer sikrer godt lederskap og god åpenhet, oppfyller standarder satt av myndigheter og investorer, og gir verdifull informasjon om styrets evner og utfordringer.

Les mer
January 18, 2024
Optimal Aksjonærregisteroppgave med Adminflow

En kort innføring i Aksjonærregisteroppgaven - tidsfrist 31. januar, så ingen tid å miste.

Les mer
January 8, 2024
Kundesuksess - Norwegian Renewables Group

Kundesuksess med Norwegian Renewables Group - «Med Adminflow sin AR-rapporteringen bruker vi ikke mer enn et par timer på dette arbeidet og den totale besparelsens i tid og oversikten den gir meg som CEO er helt uunnværlig»

Les mer
December 20, 2023
Oppdateringer og Forbedringer: En Ny Milepæl for Vårt Produkt

Vi er glade for å kunngjøre en rekke spennende oppdateringer og forbedringer i vårt produkt for å gjøre din opplevelse enda bedre. Her er en oversikt over de nye funksjonene.

Les mer
December 20, 2023
Adminflow styrker laget med Chief Operating Officer

Adminflow, en ledende leverandør av forenklet bedriftsadministrasjon, kunngjør Stefan Okstveit som ny Chief Operating Officer (COO). Med over 25 års erfaring som growth hacker og merkevarebygger, vil Okstveit spille en nøkkelrolle i utviklingen av Adminflows operasjonelle og kommersielle strategier.

Les mer