Forenklet rapportering for selskaper med mange SPVer

Forenklet rapportering for selskaper med mange SPVer

Posted by:
Adminflow
on
October 5, 2022

Adminflow har lenge vært populært for holdingsselskaper og andre enkle strukturer for rapportering av aksjonærregisteroppgave og lagring av viktige dokumenter. Nylig har vi sett at vi også i stadig økende grad er aktuelle for eiendomsselskaper med mange selskaper (eiendommer) i porteføljen.

Et eiendomsselskap har gjerne porteføljen sin organisert i SPVer for de ulike eiendommene – det blir mye lovpålagt rapportering per år. Når aksjonærregisteroppgaven skal leveres betyr det enten en hel rekke manuell rapportering for nye og eksisterende selskaper, eller en solid regning fra regnskapsfører.

Totalsummen kan bli mange tusen kroner i utlegg og tidsbruk, samt frustrasjon for den enkelte som arbeider med rapporteringen.


Med Adminflow oppdaterer du informasjonen for selskapet en gang, og så registrerer du kun endringer. Når AR-oppgaven skal leveres årlig er det da kun snakk om å klikke på knappen og sende til Altinn.


Vi er klar over at dette nok fremstår som en forenkling, men tilbakemeldingene vi har fått gjør oss sikre på at Adminflow er en svært god løsning for denne type strukturer.

I tillegg til at selskapet kan spare en god del tid og kroner per år tilgjengeliggjør vi også selvfølgelig resten av modulene i Adminflow:

-Styrerom

-Signeringsløsninger

-Dokumentlagring

-Digitalt aksjonærregister

Det betyr at du i tillegg får en portal med enkel oversikt over de ulike ASene dine, med tilhørende dokumenter og verktøy for å løse det du måtte trenge.

Om du har spørsmål angående bruk av Adminflow for din portefølje er det bare å ta kontakt med oss på chat på support@adminflow.no.

Du kan også være interessert i disse

September 12, 2022
Hvordan fungerer aksjonærregisteret?

Aksjonærregisteret inneholder informasjon om hvem som eier aksjene i alle norske aksjeselskap. Alle norske aksjeselskap er pliktig å å ha en oppdatert aksjebok, og det er disse opplysningene som danner grunnlaget for aksjonærregisteret. Aksjeselskapene melder inn opplysningene gjennom Aksjonærreregisteroppgaven.

Les mer
September 1, 2022
Historisk eierskapsrapport og andre forbedringer i Adminflow

Vi har brukt sommeren til å jobbe med tilbakemeldingene fra våre brukere og under finner du en liten oppsummering av noen av forbedringene vi har gjort.

Les mer
August 23, 2022
Spørsmål og svar om due diligence prosesser

Vi får regelmessig inn spørsmål om due diligence prosesser. I denne artikkelen tar vi derfor for oss de 7 vanligste. Ta gjerne kontakt med oss dersom du har spørsmål som ikke kom med i artikkelen.

Les mer
August 10, 2022
Hva er et datarom og hvorfor bruker man det?

I forbindelse med kjøp, salg og investering er det viktig med effektiv, sikker og oversiktlig dokumentflyt med eksterne parter. Et digitalt datarom sørger for smidige prosesser.

Les mer
July 17, 2022
Digitalt styrerom i Adminflow

I Adminflow får du og styremedlemmene full kontroll over virksomhetens styrebehandling og aktivering i et brukervennlig digitalt styrerom. For mer effektivt, tryggere og mer profesjonelt styrearbeid.

Les mer