Adminflow styrker laget med Chief Operating Officer

Adminflow styrker laget med Chief Operating Officer

Posted by:
Adminflow
on
December 20, 2023

Adminflow, en ledende leverandør av forenklet bedriftsadministrasjon, kunngjør stolt utnevnelsen av Stefan Okstveit som selskapets nye Chief Operating Officer (COO). I sin rolle vil Okstveit bringe med seg over 25 år med erfaring som growth hacker og merkevarebygger, og vil spille en nøkkelrolle i å videreutvikle Adminflows operasjonelle og kommersielle strategier.

Okstveit har en variert og lang internasjonal erfaring innen kommunikasjon, markedsføring og gründervirksomhet og har spesialisert seg på vekst, kommunikasjon og endringsledelse. Med globale ferdigheter innen kommunikasjon, PR, markedsføring og digital innovasjon, har Okstveit et solid fundament for å styrke Adminflows posisjon i markedet.

"Vi er svært begeistret for å ønske Stefan velkommen som vår nye Chief Operating Officer. Med hans sterke gründerånd, growth hacking-ferdigheter og dype forståelse for markedsføring og digital innovasjon, er vi overbevist om at han vil være en verdifull tilvekst for selskapet mens vi fortsetter vår misjon om å forenkle bedriftsadministrasjon for våre kunder og bli det ledende selskapet i Norge på området. I tillegg til å ha solid erfaring er Stefan også en kundemann, og det er viktig for oss at kunden fortsatt er i sentrum når vi nå skal vokse videre." Forteller Stephen Øyhovden, CEO i Adminflow.

Stefan har tidligere jobbet som Head of Communication for Sweco Norge, interim ledelse for flere SaaS selskaper og hans erfaring som Deputy CMO hos 24SevenOffice Norge og som Head of Growth hos Entirebody illustrerer hans evne til å øke digital synlighet og drive vekst.

"Jeg er begeistret for å ta fatt på rollen som Chief Operating Officer for Adminflow. Det er en spennende mulighet til å være en del av et selskap som virkelig forstår verdien av innovasjon og forenkling innen bedriftsadministrasjon. Mitt mål er å bidra til å videreutvikle Adminflows operasjonelle strategier, skape bærekraftig vekst og gi våre kunder den mest effektive løsningen for deres administrative behov. Sammen med et veldig dedikerte team ser jeg frem til å forme fremtiden for forenklet bedriftsadministrasjon og legge grunnlaget for enda større suksesser.» Sier Stefan Okstveit, COO Adminflow.

Du kan også være interessert i disse

May 23, 2024
Kundesuksess - Futurehome

Kundesuksess med Futurehome- “Hovednytten for meg i Adminflow er å få alt samlet på ett sted"

Les mer
May 16, 2024
Kundesuksess - BoldBooks

Kundesuksess med BoldBooks - "Med enkel implementering, integrasjon med Altinn og støtte fra Dealflow-teamet har vi kunnet effektivisere arbeidsprosessene og sikre nøyaktig og pålitelig administrasjon av aksjonærene i Adminflow"

Les mer
February 21, 2024
Hva må du passe på når det gjelder ligningsverdi!

Å forstå og håndtere skatteforpliktelser er avgjørende for økonomisk planlegging. Denne veiledningen gir en kort oppsummering av begrepet "ligningsverdi" og fokuserer på essensielle punkter for skattemeldingen. Fra verdsetting av eiendeler til rapportering av aksjeoppgaver, vil vi utforske viktige aspekter som kan påvirke skatteforholdene dine.

Les mer
February 13, 2024
Årlig service av styret

Styreevalueringer er ikke bare en formalitet, men fundamentet for robuste styringsstrukturer i et marked preget av usikkerhet og økt selskapskontroll. Styreevalueringer sikrer godt lederskap og god åpenhet, oppfyller standarder satt av myndigheter og investorer, og gir verdifull informasjon om styrets evner og utfordringer.

Les mer
January 18, 2024
Optimal Aksjonærregisteroppgave med Adminflow

En kort innføring i Aksjonærregisteroppgaven - tidsfrist 31. januar, så ingen tid å miste.

Les mer
January 8, 2024
Kundesuksess - Norwegian Renewables Group

Kundesuksess med Norwegian Renewables Group - «Med Adminflow sin AR-rapporteringen bruker vi ikke mer enn et par timer på dette arbeidet og den totale besparelsens i tid og oversikten den gir meg som CEO er helt uunnværlig»

Les mer