Historisk eierskapsrapport og andre forbedringer i Adminflow

Historisk eierskapsrapport og andre forbedringer i Adminflow

Posted by:
Stephen Øyhovden
on
September 1, 2022

Vi har brukt sommeren til å jobbe med tilbakemeldingene fra våre brukere og under finner du en liten oppsummering av noen av forbedringene vi har gjort.

Historisk eierskapsrapport
Du kan nå hente ut en eierskapsrapport fra et gitt tidspunkt i tid, for eksempel før en emisjon, rett etter en rekke handler eller kort sagt når som helst. Skulle du ha behov for å vite hvem som eide hva på et gitt tidspunkt går du bare til «Aksjonærer» og velger datoen. Da viser vi deg oversikten, og så kan du eksportere «Eieroversikt» til excel om du ønsker det.

Mer fleksibilitet i Meldinger
Vi har helt enkelt gjort det litt mer brukervennlig å forme innholdet ditt i Meldinger, slik at du nå kan bruke funksjonaliteten du er vant til fra andre meldingstjenester – som å endre skrift, bruke kulepunkter osv.

Drag and drop
Vi har hatt «drag and drop» på dokumentopplastning en god stund, men siden noen av dere ikke har fått det med seg har vi gjort det enda tydeligere at du kan dra og slippe filer direkte i din mappestruktur i Adminflow.

Sletting av styreoppgaver
Vi er ærlige på at det tidligere har vært tungvint å fjerne oppgaver som har vært opprettet ved en feil eller hvor endringer har kommet i siste liten. Nå kan du imidlertid velge oppgaven i «Styrerom» og enkelt slette ved å velge «Delete action».

Vi håper du blir fornøyd og tar alltid imot tilbakemeldinger om du skulle ha det.

PS Husk at høsten er rett rundt hjørnet, så det er lurt å sørge for at aksjonærregisteret er oppdatert slik at du er klar for innsending av aksjonærregisteroppgaven.

Du kan også være interessert i disse

May 23, 2024
Kundesuksess - Futurehome

Kundesuksess med Futurehome- “Hovednytten for meg i Adminflow er å få alt samlet på ett sted"

Les mer
May 16, 2024
Kundesuksess - BoldBooks

Kundesuksess med BoldBooks - "Med enkel implementering, integrasjon med Altinn og støtte fra Dealflow-teamet har vi kunnet effektivisere arbeidsprosessene og sikre nøyaktig og pålitelig administrasjon av aksjonærene i Adminflow"

Les mer
February 21, 2024
Hva må du passe på når det gjelder ligningsverdi!

Å forstå og håndtere skatteforpliktelser er avgjørende for økonomisk planlegging. Denne veiledningen gir en kort oppsummering av begrepet "ligningsverdi" og fokuserer på essensielle punkter for skattemeldingen. Fra verdsetting av eiendeler til rapportering av aksjeoppgaver, vil vi utforske viktige aspekter som kan påvirke skatteforholdene dine.

Les mer
February 13, 2024
Årlig service av styret

Styreevalueringer er ikke bare en formalitet, men fundamentet for robuste styringsstrukturer i et marked preget av usikkerhet og økt selskapskontroll. Styreevalueringer sikrer godt lederskap og god åpenhet, oppfyller standarder satt av myndigheter og investorer, og gir verdifull informasjon om styrets evner og utfordringer.

Les mer
January 18, 2024
Optimal Aksjonærregisteroppgave med Adminflow

En kort innføring i Aksjonærregisteroppgaven - tidsfrist 31. januar, så ingen tid å miste.

Les mer
January 8, 2024
Kundesuksess - Norwegian Renewables Group

Kundesuksess med Norwegian Renewables Group - «Med Adminflow sin AR-rapporteringen bruker vi ikke mer enn et par timer på dette arbeidet og den totale besparelsens i tid og oversikten den gir meg som CEO er helt uunnværlig»

Les mer