Hvordan et digitalt styrerom kan modernisere og effektivisere styrearebeidet

Posted by:
Adminflow
on
October 13, 2021

Ønsker du høyere kvalitet og mer kontroll? Da er det på tide å gjøre styrearbeidet digitalt og legge bort de gamle styrepermene.


Digitaliseringen av samfunnet har påvirket styrearbeidet i stor grad det siste tiåret. Hele 20 år tilbake i tid arbeidet virksomheter og styret på en helt annen måte. Opp gjennom tidene har styrene oftest vært opptatt av digitalisering og effektivisering nedover i organisasjonen, mens de selv fortsatt arbeider på samme måte som de gjorde for 20 år siden.

Digitale styrerom lar deg håndtere alt du trenger før og etter hvert styremøte på én plattform. Slik blir styrearbeidet sikrere, enklere og mer effektivt for både styret og administrasjonen. Adminflow er et godt eksempel på et godt styrerom hvor du får all informasjon og dokumentasjon lagret i skyen.

Datasikkerhet

Mange styrer bruker fortsatt e-post til å kommunisere. Dette byr på en rekke utfordringer, både når det kommer til datasikkerhet og menneskelig svikt. Kryptert e-post kan også være krevende å få til. Et digitalt styrerom vil gi bedre sikring av sensitive opplysninger og ikke minst forenkle den krypterte kommunikasjonen.

Du får full kontroll over distribusjon av dokumenter, opplysninger og beskjeder, og ikke minst elimineres behovet for å bruke e-post til å kommunisere sensitivt materiale. Dokumentasjonen vil ligge trygt lagret i styrerommet, utilgjengelig for uvedkommende man ikke ønsker skal få tilgang.

Effektivisering

En av de største fordelene ved å ta i bruk et styrerom er automatiseringen av manuelt styrearbeid. Styremedlemmer kan blant annet legge inn viktige dokumenter, be om gjennomlesning, kommentarer og sende signeringsoppdrag til hverandre.

Styrearbeidet inneholder store mengder data som skal oppbevares over tid. Når all denne informasjonen lagres på samme digitale plattform, unngår man tidkrevende administrasjonsarbeid. Med et digitalt styrerom vil det ikke lenger være nødvendig å bla gjennom hauger med mapper og scrolle gjennom utallige e-poster for å finne frem til informasjonen du behøver. Med styrerommet finner du raskt og enkelt frem til riktig informasjon, uansett hvor i verden du måtte befinne deg. 

Ta gjerne kontakt med oss om du har noen spørsmål om et digitalt styrerom eller test ut løsningen vår gratis her.


 


Du kan også være interessert i disse

October 13, 2021

Hvordan et digitalt styrerom kan modernisere og effektivisere styrearebeidet

Digitale styrerom lar deg håndtere alt du trenger før og etter hvert styremøte på én plattform. Slik blir styrearbeidet sikrere, enklere og mer effektivt for både styret og administrasjonen.

Les mer
January 11, 2021

Husk å holde investorene dine oppdatert

Det er svært lurt å investere litt tid i å holde investorene dine oppdatert på utviklingen i selskapet. Her kommer noen gode grunner til hvorfor du bør bruke tid på nettopp det.

Les mer
August 31, 2021

Om aksjonærregisteroppgave

Hvert år må norske aksjeselskaper levere aksjonærregisteroppgave. Her finner du en kort beskrivelse av hva det er, samt litt informasjon om hvordan du kan gjøre dette i Adminflow.

Les mer