Kundesuksess - BoldBooks

Kundesuksess - BoldBooks

Posted by:
Hedda Hermansen
on
May 16, 2024

Vi snakket med Kristin Over-Rein, grunnlegger og daglig leder av BoldBooks, for å lære hvordan de taklet problemstillingen knyttet til å holde oversikt over sine aksjonærer og håndtere aksjonærregisteroppgaven.

Utfordring til BoldBooks
Dealflow introduserte oss for Adminflow under den andre crowdfundingen i 2020. Dette gjorde prosessen med å administrere aksjonærene betydelig enklere. Med Adminflow kunne jeg enkelt administrere aksjonærene og håndtere aksjonærregisteroppgaven, samtidig som systemet integrerte sømløst med Altinn.

"Med enkel implementering, integrasjon med Altinn og støtte fra Dealflow-teamet har vi kunnet effektivisere arbeidsprosessene og sikre nøyaktig og pålitelig administrasjon av aksjonærene i Adminflow"

Løsning
Vi fikk enkel og effektiv hjelp fra Dealflow-teamet til å implementere Adminflow. Alle aksjonærene ble enkelt importert inn i systemet, inkludert historiske data fra tidligere crowdfunding runder. Integreringen med Altinn gjorde det mulig å levere aksjonærregisteroppgaven med bare noen få klikk. Jeg benytter også Adminflow til å sende ut aksjonær nyhetsbrev regelmessig.

Resultat
Jeg vil også fremheve andre nyttige funksjoner i Adminflow, som støtte for salg av unoterte aksjer gjennom Dealflow Exchange, samt muligheten til å registrere kjøp og salg av aksjer direkte i systemet. Med Adminflow sin AR-rapportering bruker vi ikke mer tid enn et par timer på dette arbeidet og den totale besparelsen i tid og oversikt den gir meg som CEO er uunnværlig.

Oppsummering
Adminflow har vært en uvurderlig ressurs for BoldBooks i håndteringen av aksjonæradministrasjon og rapportering. Med enkel implementering, integrasjon med Altinn og støtte fra Dealflow-teamet har vi kunnet effektivisere arbeidsprosessene og sikre nøyaktig og pålitelig administrasjon av aksjonærene.

Fakta om BoldBooks

BoldBooks tilbyr verktøy og tjenester som lar forfattere koordinere hele utgivelsesprosessen fra start til slutt. Dette inkluderer blant annet dashbord for forfattere og leverandører, kalkulatorer for prisestimat, digital fremdriftsplan og muligheten til å inngå avtaler og sende filer direkte gjennom plattformen.

Den omfattende funksjonaliteten gjør det enkelt for forfattere å administrere og publisere sine egne verk, samtidig som de beholder kontrollen over sine rettigheter og inntekter.

Les mer om oss her!

Du kan også være interessert i disse

May 23, 2024
Kundesuksess - Futurehome

Kundesuksess med Futurehome- “Hovednytten for meg i Adminflow er å få alt samlet på ett sted"

Les mer
May 16, 2024
Kundesuksess - BoldBooks

Kundesuksess med BoldBooks - "Med enkel implementering, integrasjon med Altinn og støtte fra Dealflow-teamet har vi kunnet effektivisere arbeidsprosessene og sikre nøyaktig og pålitelig administrasjon av aksjonærene i Adminflow"

Les mer
February 21, 2024
Hva må du passe på når det gjelder ligningsverdi!

Å forstå og håndtere skatteforpliktelser er avgjørende for økonomisk planlegging. Denne veiledningen gir en kort oppsummering av begrepet "ligningsverdi" og fokuserer på essensielle punkter for skattemeldingen. Fra verdsetting av eiendeler til rapportering av aksjeoppgaver, vil vi utforske viktige aspekter som kan påvirke skatteforholdene dine.

Les mer
February 13, 2024
Årlig service av styret

Styreevalueringer er ikke bare en formalitet, men fundamentet for robuste styringsstrukturer i et marked preget av usikkerhet og økt selskapskontroll. Styreevalueringer sikrer godt lederskap og god åpenhet, oppfyller standarder satt av myndigheter og investorer, og gir verdifull informasjon om styrets evner og utfordringer.

Les mer
January 18, 2024
Optimal Aksjonærregisteroppgave med Adminflow

En kort innføring i Aksjonærregisteroppgaven - tidsfrist 31. januar, så ingen tid å miste.

Les mer
January 8, 2024
Kundesuksess - Norwegian Renewables Group

Kundesuksess med Norwegian Renewables Group - «Med Adminflow sin AR-rapporteringen bruker vi ikke mer enn et par timer på dette arbeidet og den totale besparelsens i tid og oversikten den gir meg som CEO er helt uunnværlig»

Les mer