Kundesuksess - Norwegian Renewables Group

Kundesuksess - Norwegian Renewables Group

Posted by:
Stefan Okstveit
on
January 8, 2024

Vi tok en prat med Inge Olav Fure, CEO i Norwegian Renewables Group om hvordan de løste en stor og uoversiktlig problemstilling de hadde som selskap -nemlig å holde oversikt over sine aksjonærer og jobben med å levere inn aksjonærregisteroppgaven.

Utfordring til NRG
NRG gjorde en bred emisjon gjennom selskapet Dealflow i januar 2021, hvor vi gikk fra å være 30 aksjonærer til nærmere 230. Det ble vanskelig og nesten umulig for oss å ha en god oversikt og holde kontroll på aksjonærene våre som er det vi lever av som selskap. Ved aksjerapportering ble dette en oppgave som kom til å ta oss flere måneder med arbeid og det ville ikke engang være sikkert at vi fikk med alt og alle detaljene. Så vi konkluderte med at vi trengte et system som kunne hjelpe meg å holde kontroll på aksjonærene, vite hvem de var og hvilke avtaler som var inngått med de forskjellige til hvilke tidspunkt ila året.

CEO Norwegian Renewables Group AS - Inge Olav Fure

"Med Adminflow sin AR-rapporteringen bruker vi ikke mer enn et par timer på dette arbeidet og den totale besparelsens i tid og oversikten den gir meg som CEO er helt uunnværlig"

Løsning
Da vi bestemte oss for å bruke Adminflow gikk prosessen veldig smidig og vi lastet enkelt opp vår aksjonærliste fra vår regnskapsfører inn i Adminflow uten problemer og veldig raskt. Når vi har stått fast ved noe, har support ikke manglet og vi har alltid fått god hjelp, fort.

Resultat
Ved bruk av Adminflow har vi fått tilgang til et eget digitaltaksjonærregister med integrasjon til Altinn. Nå registrerer vi direkte i Adminflow og så oppdaterer aksjonærregisteret seg automatisk, med riktig aksjenummer for riktig kjøper. Denne løsningen har spart oss veldig mye tid og penger og vi kan levere aksjonærregisteroppgaven ved få klikk og helt uten feil.

Med Adminflow sin AR-rapporteringen bruker vi ikke mer tid på enn et par timer på dette arbeidet og den totale besparelsens i tid og oversikten den gir meg som CEO er helt uunnværlig.

Fakta om NRG
Norwegian Renewables Group AS (NRG) ble grunnlagt i 2016. NRG arbeider med å utvikle solenergiparker i Bangladesh i samarbeid med Total Eren - et datterselskap av energiselskapet Total. Elektrisiteten som produseres skal leveres til et statseid kraftnett med 20 års løpetid.

Du kan også være interessert i disse

May 23, 2024
Kundesuksess - Futurehome

Kundesuksess med Futurehome- “Hovednytten for meg i Adminflow er å få alt samlet på ett sted"

Les mer
May 16, 2024
Kundesuksess - BoldBooks

Kundesuksess med BoldBooks - "Med enkel implementering, integrasjon med Altinn og støtte fra Dealflow-teamet har vi kunnet effektivisere arbeidsprosessene og sikre nøyaktig og pålitelig administrasjon av aksjonærene i Adminflow"

Les mer
February 21, 2024
Hva må du passe på når det gjelder ligningsverdi!

Å forstå og håndtere skatteforpliktelser er avgjørende for økonomisk planlegging. Denne veiledningen gir en kort oppsummering av begrepet "ligningsverdi" og fokuserer på essensielle punkter for skattemeldingen. Fra verdsetting av eiendeler til rapportering av aksjeoppgaver, vil vi utforske viktige aspekter som kan påvirke skatteforholdene dine.

Les mer
February 13, 2024
Årlig service av styret

Styreevalueringer er ikke bare en formalitet, men fundamentet for robuste styringsstrukturer i et marked preget av usikkerhet og økt selskapskontroll. Styreevalueringer sikrer godt lederskap og god åpenhet, oppfyller standarder satt av myndigheter og investorer, og gir verdifull informasjon om styrets evner og utfordringer.

Les mer
January 18, 2024
Optimal Aksjonærregisteroppgave med Adminflow

En kort innføring i Aksjonærregisteroppgaven - tidsfrist 31. januar, så ingen tid å miste.

Les mer
January 8, 2024
Kundesuksess - Norwegian Renewables Group

Kundesuksess med Norwegian Renewables Group - «Med Adminflow sin AR-rapporteringen bruker vi ikke mer enn et par timer på dette arbeidet og den totale besparelsens i tid og oversikten den gir meg som CEO er helt uunnværlig»

Les mer