Meldingssenter

Med Adminflow får du sentralisert all kommunikasjon med styret og investorer i vårt meldingssenter. 
Prøv gratis
Meldingssenter i Adminflow

Hvordan fungerer det?

Samhandling med investorer og styremedlemmer
Med Adminflow får du en brukervennlig kommunikasjonsplattform direkte i meldingssenteret. Den er skreddersydd for effektiv samhandling med investorer og styremedlemmer. Plattformen muliggjør rask og sømløs kommunikasjon, noe som kan styrke beslutningsprosessen ved å integrere ulike perspektiver og innsikter fra investorer og styremedlemmer. 

Meldingsutveksling
Gjennom Adminflow kan du raskt sende direktemeldinger til enkeltpersoner eller gruppebeskjeder til hele målgruppen. Dette muliggjør en effektiv og direkte kommunikasjon. Du kan også legge til vedlegg i meldinger, noe som gjør kommunikasjonen mer strømlinjeformet. 

Deling av relevante dokumenter og informasjon
Gjennom Adminflow har du muligheten til å dele nødvendige dokumenter og informasjon direkte med målgruppen. Dette skaper et sentralt sted for ressurser som bidrar til økt tilgjengelighet og informasjonsdeling.

Aktiv interaksjon
Adminflow gir deg muligheten til å aktivt diskutere nyheter og viktige beslutninger, noe som bidrar til en dynamisk kommunikasjonsprosess.

Nærhet til ledelsen
Meldingssenteret i Adminflow gir alle en direkte link til selskapsledelsen. Dette bidrar til å øke følelsen av å være tett på selskapet, styrker engasjementet og oppmuntrer til aktiv deltakelse.

Enkel og effektiv kommunikasjon

Sørg for god kommunikasjon med styret og investorer med meldingssenteret
Prøv gratis
Meldingssenter i Adminflow

Hvordan det fungerer

Kommunikasjon og oppfølging av interessenter står sentralt i Adminflow - derfor får du her tilgang til et eget meldingssenter.

I meldingssenteret kan du lettvint kommunisere med investorer og styret. Enkel og effektiv kommunikasjon er viktig for alle selskaper. Her kan du sende både direktemeldinger eller meldinger til hele grupper direkte i Adminflow. Del dokumenter og informasjon du mener de har bruk for og få innspill på nyheter eller valg.

Meldingssenteret gjør også at alle har en direkte link til selskapsledelsen, hvilket øker følelsen av å være tett på selskapet.

IDA SÆTERSDAL
Shairskills

" Adminflow gir oss en god oversikt over historikken på kommunikasjonen med investorene. Det er lett å holde oversikt og integrasjonen med Altinn er suveren! Den gjør det svært enkelt å levere aksjonæroppgaven. "

icon-rate-fullicon-rate-fullicon-rate-fullicon-rate-fullicon-rate-full
ALF GUNNAR ANDERSEN
Horde

" Adminflow gir oss en enkel håndtering av aksjonærmassen og kontroll på alt av protokoller i både styret og generalforsamlinger. Enkelt og trygt, og gir oss mer tid til å gjøre det som er gøy. "

icon-rate-fullicon-rate-fullicon-rate-fullicon-rate-fullicon-rate-full
TOM AAS
LeadX

" Adminflow gjør det enkelt å kommunisere med investorer, forenkler dokumentflyten ifm styremøter og gjør det lettere for aksjonærene å holde seg oppdatert på dokumenter, selskapsverdi og egne aksjer. "

icon-rate-fullicon-rate-fullicon-rate-fullicon-rate-fullicon-rate-full
arrow-left
arrow-right

Hvorfor velge Adminflow?

Her er noen av fordelene kundene våre har fremhevet: 
check icon

Effektiv kommunikasjon:
Adminflow muliggjør rask og smidig utveksling av informasjon, noe som er avgjørende i alle virksomheter, spesielt når det gjelder investorrelasjoner og beslutningstaking på styrenivå.

check icon

Enkel og sikker kommunikasjon:
Plattformen tilbyr en enkel og sikker kommunikasjonskanal, som er avgjørende for å opprettholde fortrolighet og trygghet i dialogen mellom investorer, styret og selskapsledelsen.

check icon

Valgmuligheter for meldingsformater:
Adminflow gir muligheten til å sende direktemeldinger eller kommunisere med hele grupper. Dette gir fleksibilitet, slik at kommunikasjonen kan tilpasses ulike situasjoner og behov.

check icon

Direkte tilgang til selskapsledelsen:
Adminflow gir investorene og interessentene en direkte link til selskapsledelsen, noe som letter rask og direkte kommunikasjon uten unødvendige mellomledd.

Fordeler

Her er noen av fordelene kundene våre har fremhevet: 

check icon

Alle investorene og interessentene har en direkte link til selskapsledelsen.

check icon

Enkel og sikker kommunikasjon med investorer og styret.

check icon

Valgmuligheter mellom å sende direktemeldinger eller til hele grupper.

check icon

Effektiv kommunikasjonskanal. Noe som er nødvendig i alle virksomheter.

Hva brukerne våre sier

Tom Aas
LeadX

"Adminflow gjør det enkelt å kommunisere med investorer, forenkler dokumentflyten ifm styremøter og gjør det lettere for aksjonærene å holde seg oppdatert på dokumenter, selskapsverdi og egne aksjer"

Alf Gunnar Andersen
Horde

" Adminflow gir oss en enkel håndtering av aksjonærmassen og kontroll på alt av protokoller i både styret og generalforsamlinger. Enkelt og trygt, og gir oss mer tid til å gjøre det som er gøy."

Arnulf Refsnes
Naardic

"Adminflow forenkler virkelig bedriftsadministrasjonen! Vi kommer raskt og enkelt i kontakt med alle investorene våre og hadde aldri klart å håndtere aksjonærene på en like god måte uten Adminflow"

Ida Sætersdal
Shairskills

"Adminflow gir oss en god oversikt over historikken på kommunikasjonen med investorene. Det er lett å holde oversikt og integrasjonen med Altinn er suveren! Den gjør det svært enkelt å levere aksjonæroppgaven."

Start å forenkle selskapsadministrasjonen din i dag

Sett opp en gratis prøveperiode og kontakt oss dersom du ønsker en demonstrasjon

Start med å forenkle selskapsadministrasjonen din i dag

Sett opp en gratis prøveperiode og kontakt oss dersom du ønsker en demonstrasjon

Prøv gratisFå en demo