Ditt digitale styrerom

Her får du og styremedlemmene full kontroll over virksomhetens styrebehandling og aktivering i et brukervennlig digitalt styrerom
Prøv gratis

Effektiviser styrearbeidet med Adminflow

Full digital kontroll på alle styreoppgaverI
Digitalisering av møteinnkallinger, agendaer, avstemninger, signeringer og protokoller. Forhånds definerte maler for styremøte og generalforsamling med agendapunkter.
Prøv gratis
Image3

En plattform for hele styret

Styreadministrasjon
Med Adminflow får du muligheten til å håndtere grundige forberedelser og etterfølgende oppfølging før og etter hvert styremøte, direkte i det digitale styrerommet. Dette ikke bare forbedrer effektiviteten i prosessen, men styrker også sikkerheten og hever profesjonaliteten i gjennomføringen av styrearbeidet.

Dokumenthåndtering
I Adminflow sitt styrerom har du muligheten til å dele, lagre og signere viktige dokumenter på ett sentralt sted. Dette gir styremedlemmene enkel tilgang til tidligere dokumenter og underlag når som helst, og legger grunnlaget for en profesjonell og strømlinjeformet dokumenthåndtering. 

Styreoppgaver
Med Adminflow kan du enkelt delegere oppgaver til styremedlemmene og holde oversikt over oppgavens fremdrift. Dette gir en profesjonell tilnærming til delegering og oppfølging som sikrer effektivitet i styrearbeidet.

Kommunikasjon
I Adminflow kan du enkelt gjøre raske avklaringer med hele styret i vårt meldingssenter, og du kan flytte all relevant dialog ut av mailboksen. Dette muliggjør konsentrert og relevant dialog i en dedikert plattform, bort fra e-postens potensielle distraksjoner.

Signering
I Adminflow har styremedlemmer mulighet til å signere dokumenter med Bank-ID, raskt, effektivt og sikkert. Når dokumentene er signert kan du legge dem direkte i styrerommet sin dokumentmappe. Dette skaper en tidsbesparende og trygg digital signaturprosess.

Automatisk utfylling
I styrerommet til Adminflow tilbyr vi funksjonalitet for å legge til nye felter med automatisk utfylling. Denne automatiseringen reduserer risikoen for feilinnskriving, øker generell nøyaktighet og frigjør verdifull tid for styremedlemmene.

Styreroms maler                  
I Adminflows styrerom har du direkte tilgang til profesjonelle og oppdaterte maler skreddersydd for styreromsbruk. Disse malene gir en grundig strukturert og helhetlig tilnærming, noe som effektivt legger grunnlaget for vellykkede prestasjoner.

Start å forenkle selskapsadministrasjonen din i dag

Sett opp en gratis prøveperiode og kontakt oss dersom du ønsker en demonstrasjon

Hvorfor velge Adminflow?

Her er noen av fordelene kundene våre har fremhevet:
check icon

Strømlinjeformet møteadministrasjon:
Få enkel oversikt over tidligere gjennomførte og kommende styremøter. Med vårt system blir styringsprosessen enklere og mer strømlinjeformet.

check icon

Enkel delegering av oppgaver:
Delegere oppgaver til andre styremedlemmer har aldri vært enklere. Du kan også enkelt be om gjennomlesning av viktige dokumenter før et møte, noe som sikrer godt forberedte diskusjoner.

check icon

Effektiv dokumenthåndtering:
Adminflow gjør det mulig å jobbe enkelt og papirløst med sensitive dokumenter. Alle fullførte dokumenter lagres digitalt og er tilgjengelige for alle styremedlemmer, noe som gir rask tilgang og sømløs samarbeid.

check icon

Sikker digital lagring:
Vi garanterer sikkerheten til dine dokumenter. Vårt system sørger for at sensitive dokumenter lagres trygt og sikkert digitalt, og kun er tilgjengelige for autoriserte brukere.

check icon

Signeringsalternativer:
Vi tilbyr fleksible signeringsskjemaer som støtter både Bank-ID og andre signaturmetoder. Dette gir deg frihet til å velge den mest praktiske metoden for dine behov.

Image3

Hvordan det fungerer

Vårt digitale styrerom lar deg håndtere alt du trenger før og etter hvert styremøte. Dette gjør at styret fungerer mer effektivt, tryggere og mer profesjonelt.

Dokumenter
At styret har oversikt over utviklingen i selskapet og innsikt i nødvendige dokumenter er viktig for alle selskaper. I Adminflow sitt styrerom kan du dele, lagre og signere viktige dokumenter på en plass. Styremedlemmene kan når som helst finne tidligere dokumenter og underlag.

Oppgaver
Har du behov for innspill på styrepresentasjoner, eller ønsker du at enkelte medlemmer skal lese gjennom noe? Du kan delegere oppgaver til styremedlemmene direkte i Adminflow og se når oppgaven er fullført.

Kommunikasjon
Du kan enkelt gjøre raske avklaringer med hele styret i vårt meldingssenter, og du kan flytte all relevant dialog ut av mailboksen.

Signering
Styremedlemmer har også mulighet til å signere dokumenter med Bank-ID, raskt, effektivt og sikkert. Når dokumentene er signert kan du legge dem direkte i Styrerommet sin dokumentmappe.

Fordeler

Her er noen av fordelene kundene våre har fremhevet: 

check icon

Enkel oversikt over utførte og fremtidige styremøter.

check icon

Enkel delegering av oppgaver til de andre styremedlemmene. Ikke minst kan man enkelt be om gjennomlesning av viktige dokumenter før et styremøte

check icon

Adminflow sørger for at du kan jobbe enkelt og papirløst med sensitive dokumenter. Alle ferdigstilte dokumenter lagres digitalt og er tilgjengelige for alle styremedlemmer.

check icon

Mulighet for signering med og uten Bank - ID.

IDA SÆTERSDAL
Shairskills

" Adminflow gir oss en god oversikt over historikken på kommunikasjonen med investorene. Det er lett å holde oversikt og integrasjonen med Altinn er suveren! Den gjør det svært enkelt å levere aksjonæroppgaven. "

icon-rate-fullicon-rate-fullicon-rate-fullicon-rate-fullicon-rate-full
ALF GUNNAR ANDERSEN
Horde

" Adminflow gir oss en enkel håndtering av aksjonærmassen og kontroll på alt av protokoller i både styret og generalforsamlinger. Enkelt og trygt, og gir oss mer tid til å gjøre det som er gøy. "

icon-rate-fullicon-rate-fullicon-rate-fullicon-rate-fullicon-rate-full
TOM AAS
LeadX

" Adminflow gjør det enkelt å kommunisere med investorer, forenkler dokumentflyten ifm styremøter og gjør det lettere for aksjonærene å holde seg oppdatert på dokumenter, selskapsverdi og egne aksjer. "

icon-rate-fullicon-rate-fullicon-rate-fullicon-rate-fullicon-rate-full
arrow-left
arrow-right

Hva brukerne våre sier

Tom Aas
LeadX

"Adminflow gjør det enkelt å kommunisere med investorer, forenkler dokumentflyten ifm styremøter og gjør det lettere for aksjonærene å holde seg oppdatert på dokumenter, selskapsverdi og egne aksjer"

Alf Gunnar Andersen
Horde

" Adminflow gir oss en enkel håndtering av aksjonærmassen og kontroll på alt av protokoller i både styret og generalforsamlinger. Enkelt og trygt, og gir oss mer tid til å gjøre det som er gøy."

Arnulf Refsnes
Naardic

"Adminflow forenkler virkelig bedriftsadministrasjonen! Vi kommer raskt og enkelt i kontakt med alle investorene våre og hadde aldri klart å håndtere aksjonærene på en like god måte uten Adminflow"

Ida Sætersdal
Shairskills

"Adminflow gir oss en god oversikt over historikken på kommunikasjonen med investorene. Det er lett å holde oversikt og integrasjonen med Altinn er suveren! Den gjør det svært enkelt å levere aksjonæroppgaven."

Start med å forenkle selskapsadministrasjonen din i dag

Sett opp en gratis prøveperiode og kontakt oss dersom du ønsker en demonstrasjon

Prøv gratisFå en demo