Dette er vår historie

Hva vi er
‍Adminflow er en plattform selskaper som har behov for et enkelt og godt verktøy for enten aksjonærregister, digitalt styrerom, kontraktshåndtering, DD-rom, investorkommunikasjon – eller alt sammen.

Hvem vi er
Teamet i Adminflow består av erfarne regnskapsførere, gründere og en ledelse med sterkt fokus på å levere løsninger som løser problemer. Vi har også et sterkt utviklingsteam som vi mener er blant de fremste på integrasjoner mot norske registre – noe vi selvfølgelig er stolte av.

Kombinasjonen av alt dette gjør at du kan føle deg trygg på at Adminflow leverer som du forventer, og at det forhåpentligvis gir deg en mindre ting å tenke på.  

Om oss

Petter Skulstad
Gründer og styreleder
Petter har en MSc i Economics & Business Administration, sammen med en bred erfaring fra ulike stillinger og selskaper. I dag innehar han stillingen som styreleder i  Dealflow Technology og Adminflow.
Stefan Okstveit
Daglig leder
Stefan har over 27 år med erfaring som growth hacker og merkevarebygger, sammen med en variert og lang internasjonal erfaring innen kommunikasjon, markedsføring og gründervirksomhet.
Are Berg Hjelle
Arbeidende styremedlem/konsulent
Are er partner og en av gründerne av Athene Group. Han er utdannet siviløkonom med MSc i Business Law, Tax and Accounting og er autorisert regnskapsfører.
Karol Klepacki
CTO
Karol har en MSc i Electrical and Electronics Engineering, sammen med en bakgrunn innen programvareutvikling, teamledelse og levering av tilfredsstillende resultater for kunder og interessenter.
Maciej Pawlisz
Fullstack
Maciej har en MSc i informatikk, og ytterligere en ingeniørgrad, sammen med en bred erfaring som full-stack programvareutvikler.
Hedda Hermansen
Markedsfører/konsulent
Hedda har en bachelor i Markedsføringsledelse fra BI, og tar nå en MSc i Entrepreneurship & Innovation.
Ved siden av masteren  jobber hun som markedsfører i Athene Group og konsulent i Adminflow.
Arun Fossan
Support Manager
Arun er siste års student på bachelor i økonomi og administrasjon med regnskap, og jobber nå i Athene Group og som konsulent i Adminflow.

Hva våre kunder sier om oss

Tom Aas
LeadX

"Adminflow gjør det enkelt å kommunisere med investorer, forenkler dokumentflyten ifm styremøter og gjør det lettere for aksjonærene å holde seg oppdatert på dokumenter, selskapsverdi og egne aksjer."

Alf Gunnar Andersen
Horde

" Adminflowgir oss en enkel håndtering av aksjonærmassen og kontroll på alt av protokolleri både styre og generalforsamlinger. Det er enkelt og trygt, og gir oss mer tid til å gjøre det som er gøy. "

Arnulf Refsnes
Naardic

"Adminflow gir oss oversikt over aksjonærene og lar oss kommunisere med dem på en effektiv måte!"

Ida Sætersdal
Shairskills

"Adminflow gir oss en god oversikt over historikken på kommunikasjonen med investorene. Det er lett å holde oversikt og integrasjonen med Altinn er suveren! Den gjør det svært enkelt å levere aksjonæroppgaven."