Datarom

DD-rom er skreddersydd for å effektivisere due diligence-prosesser ved kjøp, salg og investering for alle parter.
Prøv gratis
Datarom

Datarom

DD-rom er skreddersydd for å effektivisere due diligence-prosesser ved kjøp, salg og investering for alle parter.
Prøv gratis
Datarom
Image1

Hvordan fungerer det?

Datadeling
I Adminflow får du muligheten til å dele nødvendig informasjon med potensielle investorer gjennom et dedikert datarom. Plattformen gir ikke bare struktur til lagring og organisering av dokumenter, men sikrer også at all sensitiv informasjon trygt kan deles med eksterne parter. Denne funksjonaliteten er essensiell for både nasjonale og internasjonale selskapstransaksjoner, og garanterer konfidensialitet og en strømlinjeformet, profesjonell tilnærming til datadeling. 

Når er det hensiktsmessig med datarom?
Datarom kan være hensiktsmessig blant annet ved:
-
Transaksjoner, kjøp eller salg av selskaper
-Restrukturering
-Børsnotering
-Kapitalinnhenting
-Kjøp og outsourcing

Dataromfunksjoner for bedre due diligence
I Adminflow finnes det en rekke dataromsfunskjoner for bedre due dilligences prosesser. Blant annet:

Q/A-samtalevindu for økt kontroll og struktur: 
Få bedre kontroll og struktur i due diligence-prosessen gjennom datarommets dedikerte Q/A-samtalevindu.

Oppgradert revisjonslogg med filtreringsmuligheter: 
Dra nytte av en oppgradert revisjonslogg med praktiske filtreringsalternativer. Spor endringer effektivt og filtrer revisjonsloggen for økt gjennomsiktighet og kontroll.

Forbedret grensesnitt for samtaler og revisjonslogg:
Opplev et forbedret grensesnitt for samtaler og revisjonslogg. Økt brukervennlighet som gir en bedre opplevelse, letter samarbeid og bidrar til enklere oversikt.

Disse funksjonene samlet i datarommet er utformet for å gi en mer effektiv og strukturert due diligence-prosess, samtidig som de øker gjennomsiktighet, kontroll og brukervennlighet for en bedre samarbeidsopplevelse. 

Image1

Hvorfor investere i et datarom?

Det har nesten blitt en selvfølge å vise nye investor et datarom når selskapet skal hente penger. Nettopp fordi det er mye informasjon som skal deles og spørsmål som skal besvares er det lurt å strukturere dette i et oversiktlig datarom.  

I Adminflow deler du alt av nødvendig informasjon med potensielle investorer i et datarom og setter begrensinger på hvem som kan se dokumentene i mappen. I tillegg til å oppbevare og strukturere dokumenter, vil Adminflow sørge for at all sensitiv informasjon og dokumentasjon trygt kan deles med eksterne parter. Både for nasjonale og internasjonale selskapstransaksjoner.

Hvorfor velge Adminflow?

Her er noen av fordelene kundene våre har fremhevet:
check icon

Sikker datadeling:
Adminflow gir trygg og kontrollert datadeling gjennom et dedikert datarom, med detaljerte tilgangsbegrensninger.

check icon

Fundamental for selskapstransaksjoner:
Dataromsfunksjonaliteten er avgjørende for transaksjoner, restrukturering, børsnotering, kapitalinnhenting, kjøp og outsourcing, og sikrer konfidensialitet.

check icon

Effektiv due diligence:
Adminflow optimaliserer due diligence med funksjoner som Q/A-samtalevindu, oppgradert revisjonslogg og forbedret grensesnitt, for økt kontroll og brukervennlighet.


Når er det hensiktsmessig med datarom?

Det er flere tilfeller det kan lønne seg med datarom. Blant annet ved: 

check icon

Ved transaksjoner, kjøp eller salg av selskaper

check icon

Restrukturering

check icon

Børsnotering

check icon

Kapitalinnhenting

check icon

Kjøp og outsourcing

information

Due diligence

Hver restrukturering, emisjon, salg av selskap eller vurdering av nye strategiske partnere krever en due diligence-prosess (selskapsgjennomgang). Selskapet må som regel legge frem mye regnskapsmateriale, forskjellige kontrakter, bonusavtaler, patentbevis og mye mer. Gjennomfører du en ryddig DD i et DD-rom kan det påvirke prissettingen av selskapet og om det blir en avtale.

En DD-prosess kan være veldig krevende og ta mye tid. Benytter du datarommet i Adminflow er allerede mye gjort. Her kan du enkelt laste opp dokumenter fortløpende og sette begrensninger for hvem som skal se hva.

information

Due diligence

Hver restrukturering, emisjon, salg av selskap eller vurdering av nye strategiske partnere krever en due diligence-prosess (selskapsgjennomgang). Selskapet må som regel legge frem regnskapsmateriale, forskjellige kontrakter, bonusavtaler, patentbevis og annet relevant materiale. Gjennomfører du en ryddig DD i et DD-rom kan det påvirke prissettingen av selskapet og om det blir en avtale. En DD-prosess kan være veldig krevende og ta mye tid. Benytter du datarommet i Adminflow er allerede mye gjort.

IDA SÆTERSDAL
Shairskills

" Adminflow gir oss en god oversikt over historikken på kommunikasjonen med investorene. Det er lett å holde oversikt og integrasjonen med Altinn er suveren! Den gjør det svært enkelt å levere aksjonæroppgaven. "

icon-rate-fullicon-rate-fullicon-rate-fullicon-rate-fullicon-rate-full
ALF GUNNAR ANDERSEN
Horde

" Adminflow gir oss en enkel håndtering av aksjonærmassen og kontroll på alt av protokoller i både styret og generalforsamlinger. Enkelt og trygt, og gir oss mer tid til å gjøre det som er gøy. "

icon-rate-fullicon-rate-fullicon-rate-fullicon-rate-fullicon-rate-full
TOM AAS
LeadX

" Adminflow gjør det enkelt å kommunisere med investorer, forenkler dokumentflyten ifm styremøter og gjør det lettere for aksjonærene å holde seg oppdatert på dokumenter, selskapsverdi og egne aksjer. "

icon-rate-fullicon-rate-fullicon-rate-fullicon-rate-fullicon-rate-full
arrow-left
arrow-right

Hva brukerne våre sier

Tom Aas
LeadX

"Adminflow gjør det enkelt å kommunisere med investorer, forenkler dokumentflyten ifm styremøter og gjør det lettere for aksjonærene å holde seg oppdatert på dokumenter, selskapsverdi og egne aksjer"

Alf Gunnar Andersen
Horde

" Adminflow gir oss en enkel håndtering av aksjonærmassen og kontroll på alt av protokoller i både styret og generalforsamlinger. Enkelt og trygt, og gir oss mer tid til å gjøre det som er gøy."

Arnulf Refsnes
Naardic

"Adminflow forenkler virkelig bedriftsadministrasjonen! Vi kommer raskt og enkelt i kontakt med alle investorene våre og hadde aldri klart å håndtere aksjonærene på en like god måte uten Adminflow"

Ida Sætersdal
Shairskills

"Adminflow gir oss en god oversikt over historikken på kommunikasjonen med investorene. Det er lett å holde oversikt og integrasjonen med Altinn er suveren! Den gjør det svært enkelt å levere aksjonæroppgaven."

Start med å forenkle selskapsadministrasjonen din i dag

Sett opp en gratis prøveperiode og kontakt oss dersom du ønsker en demonstrasjon

Start med å forenkle selskapsadministrasjonen din i dag

Sett opp en gratis prøveperiode og kontakt oss dersom du ønsker en demonstrasjon

Prøv gratisFå en demo