Datarom

DD-rom er skreddersydd for å effektivisere due diligence-prosesser ved kjøp, salg og investering for alle parter.
Prøv gratis
Datarom
Image1

Hvorfor investere i et datarom?

Det har nesten blitt en selvfølge å vise nye investor et datarom når selskapet skal hente penger. Nettopp fordi det er mye informasjon som skal deles og spørsmål som skal besvares er det lurt å strukturere dette i et oversiktlig datarom.  

I Adminflow deler du alt av nødvendig informasjon med potensielle investorer i et datarom og setter begrensinger på hvem som kan se dokumentene i mappen. I tillegg til å oppbevare og strukturere dokumenter, vil Adminflow sørge for at all sensitiv informasjon og dokumentasjon trygt kan deles med eksterne parter. Både for nasjonale og internasjonale selskapstransaksjoner.


Når er det hensiktsmessig med datarom?

Det er flere tilfeller det kan lønne seg med datarom. Blant annet ved: 

check icon

Ved transaksjoner, kjøp eller salg av selskaper

check icon

Restrukturering

check icon

Børsnotering

check icon

Kapitalinnhenting

check icon

Kjøp og outsourcing

information

Due diligence

Hver restrukturering, emisjon, salg av selskap eller vurdering av nye strategiske partnere krever en due diligence-prosess (selskapsgjennomgang). Selskapet må som regel legge frem mye regnskapsmateriale, forskjellige kontrakter, bonusavtaler, patentbevis og mye mer. Gjennomfører du en ryddig DD i et DD-rom kan det påvirke prissettingen av selskapet og om det blir en avtale.

En DD-prosess kan være veldig krevende og ta mye tid. Benytter du datarommet i Adminflow er allerede mye gjort. Her kan du enkelt laste opp dokumenter fortløpende og sette begrensninger for hvem som skal se hva.

IDA SÆTERSDAL
Shairskills

" Adminflow gir oss en god oversikt over historikken på kommunikasjonen med investorene. Det er lett å holde oversikt og integrasjonen med Altinn er suveren! Den gjør det svært enkelt å levere aksjonæroppgaven. "

icon-rate-fullicon-rate-fullicon-rate-fullicon-rate-fullicon-rate-full
ALF GUNNAR ANDERSEN
Horde

" Adminflow gir oss en enkel håndtering av aksjonærmassen og kontroll på alt av protokoller i både styret og generalforsamlinger. Enkelt og trygt, og gir oss mer tid til å gjøre det som er gøy. "

icon-rate-fullicon-rate-fullicon-rate-fullicon-rate-fullicon-rate-full
TOM AAS
LeadX

" Adminflow gjør det enkelt å kommunisere med investorer, forenkler dokumentflyten ifm styremøter og gjør det lettere for aksjonærene å holde seg oppdatert på dokumenter, selskapsverdi og egne aksjer. "

icon-rate-fullicon-rate-fullicon-rate-fullicon-rate-fullicon-rate-full
arrow-left
arrow-right

Start med å forenkle selskapsadministrasjonen din i dag

Sett opp en gratis prøveperiode og kontakt oss dersom du ønsker en demonstrasjon

Prøv gratisFå en demo