Aksjonærregister-
oppgaven

Fristen for innlevering av aksjonærregisteroppgave er 31. januar. Integrasjonen med Altinn gjør at du kan sende aksjonærregisteret ditt direkte fra Adminflow.
Prøv gratis
Send to altinn illustration

Dette må du vite

Norske aksje- og allmennaksjeselskap må lever eaksjonærregisteroppgave (AR-oppgave) hvert år. AR-oppgaven leveres til Skatteetaten og i deres aksjonærregister samles all informasjon om transaksjoner og hendelser i selskapene som rapporterer. Glemmer selskapene dette kan det bli kostbart (i form av tvangsmulkt).

Rapporteringen gir Skatteetaten grunnlag for beskatning og utarbeide RF-1088 (aksjeoppgave). AR-oppgaven danner altså grunnlaget skattemeldingen til private skatteytere og dermed hvor mye man skal skatte. Korrekt rapportering i AR-oppgaven er utrolig viktig og det derfor du skal sende inn denne med Adminflow.

Innlevering av aksjonærregisteroppgave

Fristen for innlevering av aksjonærregisteroppgave (Skjema RF-1086) er 31. januar hvert år. Som bruker av Adminflow kan du enkelt sende aksjonærregisteret ditt til Altinn ved få klikk – direkte fra Adminflow. Siden du alltid har et oppdatert elektronisk aksjonærregister i Adminflow får Altinn riktig informasjon, uten at du må legge inn dette manuelt i Altinn.


Viktig å huske på

Det er flere ting som er viktig å huske på i sammenheng med innleveringsfristen. Blant annet:
‍‍

check icon

Vi kan ikke si det mange nok ganger. Aksjonærregisteroppgaven må leveres innen fristen 31. januar

check icon

Ikke godkjent AR-oppgave må leveres på nytt. Ellers blir ikke informasjonen med på Skattemeldingen til aksjonærene dine

check icon

Har du eller selskapet ditt investert i gründerselskaper? Da kan du spare mye i skattefradrag dersom du husker å registrere dette

check icon

Når du registrerer transaksjonene i Adminflow vil du alltid ha oppdatert aksjonærliste, og kan rapportere direkte til Altinn. Som igjen kan spare deg for både tid og potensielle feil.

IDA SÆTERSDAL
Shairskills

" Adminflow gir oss en god oversikt over historikken på kommunikasjonen med investorene. Det er lett å holde oversikt og integrasjonen med Altinn er suveren! Den gjør det svært enkelt å levere aksjonæroppgaven. "

icon-rate-fullicon-rate-fullicon-rate-fullicon-rate-fullicon-rate-full
ALF GUNNAR ANDERSEN
Horde

" Adminflow gir oss en enkel håndtering av aksjonærmassen og kontroll på alt av protokoller i både styret og generalforsamlinger. Enkelt og trygt, og gir oss mer tid til å gjøre det som er gøy. "

icon-rate-fullicon-rate-fullicon-rate-fullicon-rate-fullicon-rate-full
TOM AAS
LeadX

" Adminflow gjør det enkelt å kommunisere med investorer, forenkler dokumentflyten ifm styremøter og gjør det lettere for aksjonærene å holde seg oppdatert på dokumenter, selskapsverdi og egne aksjer. "

icon-rate-fullicon-rate-fullicon-rate-fullicon-rate-fullicon-rate-full
arrow-left
arrow-right

Start med å forenkle selskapsadministrasjonen din i dag

Sett opp en gratis prøveperiode og kontakt oss dersom du ønsker en demonstrasjon

Prøv gratisFå en demo