Dokumentsenter

Adminflow sikrer effektiv håndtering og høy beskyttelse av dokumenter. 
Prøv gratis
Mann som viser digitale dokumenter fra dokumentsenteret

Del dokumenter trygt og enkelt

I dokumentsenteret kan du enkelt lagre alle dokumenter som er relevante for styret, investorene og andre interessenter
Prøv gratis
Mann som viser digitale dokumenter fra dokumentsenteret
Dokumentsenter i Adminflow

Hvordan fungerer det?

Dokumentbehandling
Med Adminflow tilbyr vi tilgang til et dedikert dokumentsenter for lagring, deling og signering av dokumenter knyttet til styre- og investormaterialet. Vår plattform prioriterer effektiv bruk ved å fokusere på endelige versjoner av dokumenter, noe som reduserer risikoen for unødvendig opphopning av utkast. Dette sikrer at relevante og godkjente versjoner er tilgjengelige, og samtidig forenkler dokumentbehandlingen for en mer strukturert og effektiv arbeidsflyt. 

Dette kan være dokumenter som: 
- Generalforsamlingsprotokoller
- Styremøtereferater
- Strategidokumenter 

Dokumentdeling
Adminflow sitt dokumentsenter muliggjør enkel og sikker formidling av relevant informasjon til interessenter. Ved behov for revisors eller regnskapsførers innsikt, kan du gi dem tilgang til Adminflow, slik at de effektivt kan hente nødvendige protokoller og dokumentasjon. Vår plattform sikrer også en høy grad av konfidensialitet, med et eget "lukket" område kun tilgjengelig for styret og selskapsadministratoren. Dette gir en trygg og profesjonell ramme for dokumentdeling og samarbeid. 

Dokumentorganisering
Adminflow gjør det enklere å organisere og dele dokumenter ved å laste opp hele mappestrukturer med undermapper og dokumenter, i stedet for å laste opp enkeltark i Excel. Dette sparer verdifull tid og gjør det enklere å administrere dokumentene, samt sikrer dette bedre systemforvaltning ved å tillate en mer effektiv håndtering av dokumentmengden. 

Signering
For en strømlinjeformet arbeidsflyt kan du med Adminflow blant annet opprette transaksjonsdokumenter for signering. Dokumenter kan signeres med e-signering eller bank-ID. BankID-signeringer kan sendes eksternt, og e-signeringer kan sendes både internt og eksternt. I tillegg finnes det en alternativ signering for blant annet utenlandske investorer som ikke har bank-ID. Dette sikrer en sømløs og global tilnærming til dokumentbehandling. 

Hvorfor velge Adminflow?

Her er noen av fordelene kundene våre har fremhevet:
check icon

Tilgang og riktig dokumentasjon:
Garantert tilgang for alle investorer og interessenter til ferdigstilt og korrekt dokumentasjon. Dokumentene sikres trygt i Adminflow for enkel og sikker tilgjengelighet.

check icon

Fleksibelt dokumentsenter:
Full fleksibilitet til å tilpasse din egen mappestruktur i dokumentsenteret.
Mulighet for å delegere tilganger på mappe-nivå for bedre organisering og effektivt samarbeid.

check icon

Sikker lagring i skyen:
Slutt på behovet for fysiske permer med vår sikre lagring i skyen.
En moderne og problemfri løsning for å beskytte og organisere viktig dokumentasjon.

check icon

Enkel og sikker dokumentsignering:
Effektiv signering av dokumenter med bruk av bank-ID.
Forenkler prosessen og øker sikkerheten ved elektronisk signering direkte i plattformen.

Dokumentsenter i Adminflow

Hvordan det fungerer

Med Adminflow får du tilgang til et dokumentsenter hvor du kan lagre, dele og signere dokumenter som er relevant for styret eller investorene. Dokumentsenteret er ikke til for å lagre 15 utkast av samme dokument, men er heller stedet hvor du lagrer og deler det ferdigstilte dokumentet, formidler relevant informasjon eller får ting signert. 

Dette kan være dokumenter som: 
- Generalforsamlingsprotokoller
- Styremøtereferater
- Strategidokumenter  

Trenger revisor eller regnskapsfører innsikt kan du slippe dem inn i Adminflow – så kan de hente det de trenger av protokoller og dokumentasjon.

I Adminflow vil styret ha en egen “lukket” mappe, hvor kun styret og selskapsadministratoren har tilgang. 

Elektronisk signering

Dokumenter kan signeres med e-signering eller bank-ID. I tillegg finnes det en alternativ signering for blant annet utenlandske investorer som ikke har bank-ID.

Fordeler

Her er noen av fordelene kundene våre har fremhevet: 

check icon

Vær sikker på at alle investorer og interessenter har tilgang til ferdigstilt og riktig dokumentasjon med sikker lagring i Adminflow.

check icon

Dokumentsenteret gir deg full fleksibilitet til å sette opp en egen mappestruktur og delegere tilganger på mappe-nivå.

check icon

Sikker lagring i skyen - Ingen flere permer!

check icon

Enkel og trygg signering av dokumenter med bank-ID inne i Adminflow.

Hva brukerne våre sier

Tom Aas
LeadX

"Adminflow gjør det enkelt å kommunisere med investorer, forenkler dokumentflyten ifm styremøter og gjør det lettere for aksjonærene å holde seg oppdatert på dokumenter, selskapsverdi og egne aksjer"

Alf Gunnar Andersen
Horde

" Adminflow gir oss en enkel håndtering av aksjonærmassen og kontroll på alt av protokoller i både styret og generalforsamlinger. Enkelt og trygt, og gir oss mer tid til å gjøre det som er gøy."

Arnulf Refsnes
Naardic

"Adminflow forenkler virkelig bedriftsadministrasjonen! Vi kommer raskt og enkelt i kontakt med alle investorene våre og hadde aldri klart å håndtere aksjonærene på en like god måte uten Adminflow"

Ida Sætersdal
Shairskills

"Adminflow gir oss en god oversikt over historikken på kommunikasjonen med investorene. Det er lett å holde oversikt og integrasjonen med Altinn er suveren! Den gjør det svært enkelt å levere aksjonæroppgaven."

IDA SÆTERSDAL
Shairskills

" Adminflow gir oss en god oversikt over historikken på kommunikasjonen med investorene. Det er lett å holde oversikt og integrasjonen med Altinn er suveren! Den gjør det svært enkelt å levere aksjonæroppgaven. "

icon-rate-fullicon-rate-fullicon-rate-fullicon-rate-fullicon-rate-full
ALF GUNNAR ANDERSEN
Horde

" Adminflow gir oss en enkel håndtering av aksjonærmassen og kontroll på alt av protokoller i både styret og generalforsamlinger. Enkelt og trygt, og gir oss mer tid til å gjøre det som er gøy. "

icon-rate-fullicon-rate-fullicon-rate-fullicon-rate-fullicon-rate-full
TOM AAS
LeadX

" Adminflow gjør det enkelt å kommunisere med investorer, forenkler dokumentflyten ifm styremøter og gjør det lettere for aksjonærene å holde seg oppdatert på dokumenter, selskapsverdi og egne aksjer. "

icon-rate-fullicon-rate-fullicon-rate-fullicon-rate-fullicon-rate-full
arrow-left
arrow-right

Start med å forenkle selskapsadministrasjonen din i dag

Sett opp en gratis prøveperiode og kontakt oss dersom du ønsker en demonstrasjon

Start med å forenkle selskapsadministrasjonen din i dag

Sett opp en gratis prøveperiode og kontakt oss dersom du ønsker en demonstrasjon

Prøv gratisFå en demo