Digitalt aksjonærregister

I Adminflow har du tilgang til et eget digitalt aksjonærregister med integrasjon til Atlinn.
Prøv gratis
Person typing in traqnsactions on computer to digital shareholder register
Send to altinn illustration

Hvordan det fungerer

Enkel registrering av transaksjoner og kapitalendringer.

Alle aksjeselskaper er lovpålagt å ha et oppdatert aksjonærregister med nummererte aksjer. Dette får du i Adminflow. Har du gjennomført emisjoner eller har det vært salg av aksjer – null problem. Dette registrerer du bare direkte i Adminflow og så oppdaterer aksjonærregisteret seg automatisk, med riktige aksjenummer til riktig kjøper.

Systemet gjør mange kontroller av dataen før det sendes inn for å sikre korrekt rapportering. Vi støtter de fleste aksjetransaksjonstypene og flere kapitalforhøyelserstyper. I tillegg er det mulig å registrere utbytte og gründerfradrag. Vi gir selskapet ditt en heads up når kapitalforhøyelser registreres slik at gründerfradraget som kan spare virksomheten mye penger ikke blir glemt.

Innlevering av aksjonærregisteroppgave

Fristen for innlevering av aksjonærregisteroppgave er 31. januar hvert år. Som bruker av Adminflow kan du enkelt sende aksjonærregisteret ditt til Altinn ved få klikk – direkte fra Adminflow. Siden du har et oppdatert aksjonærregister får Altinn riktig informasjon, uten at du må legge inn dette manuelt i Altinn.

Fordeler

Her er noen av fordelene kundene våre har fremhevet: 

check icon

Integrasjonen til Altinn sparer mye tid på levering av aksjonærregisteroppgaven.

check icon

Det digitale aksjonærregisteret sparer deg for mye feil og mangler som kan forekomme ved manuell registrering til aksjonærregisteroppgaven.

check icon

Adminflow støtter flere aksjeklasser, de fleste aksjetransaksjonstypene og flere kapitalforhøyelsestyper, i tillegg til registrering av utbytte og gründerfradrag.

check icon

Enkel registrering av transaksjoner. Når du registrerer transaksjonene i Adminflow vil aksjeboken automatisk oppdatere seg, og kan rapportere direkte til Altinn. Som igjen kan spare deg for både tid og potensielle feil.

IDA SÆTERSDAL
Shairskills

" Adminflow gir oss en god oversikt over historikken på kommunikasjonen med investorene. Det er lett å holde oversikt og integrasjonen med Altinn er suveren! Den gjør det svært enkelt å levere aksjonæroppgaven. "

icon-rate-fullicon-rate-fullicon-rate-fullicon-rate-fullicon-rate-full
ALF GUNNAR ANDERSEN
Horde

" Adminflow gir oss en enkel håndtering av aksjonærmassen og kontroll på alt av protokoller i både styret og generalforsamlinger. Enkelt og trygt, og gir oss mer tid til å gjøre det som er gøy. "

icon-rate-fullicon-rate-fullicon-rate-fullicon-rate-fullicon-rate-full
TOM AAS
LeadX

" Adminflow gjør det enkelt å kommunisere med investorer, forenkler dokumentflyten ifm styremøter og gjør det lettere for aksjonærene å holde seg oppdatert på dokumenter, selskapsverdi og egne aksjer. "

icon-rate-fullicon-rate-fullicon-rate-fullicon-rate-fullicon-rate-full
arrow-left
arrow-right

Start med å forenkle selskapsadministrasjonen din i dag

Sett opp en gratis prøveperiode og kontakt oss dersom du ønsker en demonstrasjon

Prøv gratisFå en demo