Hvordan et digitalt styrerom kan modernisere og effektivisere styrearebeidet

Hvordan et digitalt styrerom kan modernisere og effektivisere styrearebeidet

Posted by:
Monica Eriksen
on
October 13, 2021

Ønsker du høyere kvalitet og mer kontroll? Da er det på tide å gjøre styrearbeidet digitalt og legge bort de gamle styrepermene.


Digitaliseringen av samfunnet har påvirket styrearbeidet i stor grad det siste tiåret. Hele 20 år tilbake i tid arbeidet virksomheter og styret på en helt annen måte. Opp gjennom tidene har styrene oftest vært opptatt av digitalisering og effektivisering nedover i organisasjonen, mens de selv fortsatt arbeider på samme måte som de gjorde for 20 år siden.

Digitale styrerom lar deg håndtere alt du trenger før og etter hvert styremøte på én plattform. Slik blir styrearbeidet sikrere, enklere og mer effektivt for både styret og administrasjonen. Adminflow er et godt eksempel på et godt styrerom hvor du får all informasjon og dokumentasjon lagret i skyen.

Datasikkerhet

Mange styrer bruker fortsatt e-post til å kommunisere. Dette byr på en rekke utfordringer, både når det kommer til datasikkerhet og menneskelig svikt. Kryptert e-post kan også være krevende å få til. Et digitalt styrerom vil gi bedre sikring av sensitive opplysninger og ikke minst forenkle den krypterte kommunikasjonen.

Du får full kontroll over distribusjon av dokumenter, opplysninger og beskjeder, og ikke minst elimineres behovet for å bruke e-post til å kommunisere sensitivt materiale. Dokumentasjonen vil ligge trygt lagret i styrerommet, utilgjengelig for uvedkommende man ikke ønsker skal få tilgang.

Effektivisering

En av de største fordelene ved å ta i bruk et styrerom er automatiseringen av manuelt styrearbeid. Styremedlemmer kan blant annet legge inn viktige dokumenter, be om gjennomlesning, kommentarer og sende signeringsoppdrag til hverandre.

Styrearbeidet inneholder store mengder data som skal oppbevares over tid. Når all denne informasjonen lagres på samme digitale plattform, unngår man tidkrevende administrasjonsarbeid. Med et digitalt styrerom vil det ikke lenger være nødvendig å bla gjennom hauger med mapper og scrolle gjennom utallige e-poster for å finne frem til informasjonen du behøver. Med styrerommet finner du raskt og enkelt frem til riktig informasjon, uansett hvor i verden du måtte befinne deg. 

Ta gjerne kontakt med oss om du har noen spørsmål om et digitalt styrerom eller test ut løsningen vår gratis her.


 


Du kan også være interessert i disse

August 23, 2023
Release av ny funksjonalitet i Adminflow

Vi har ikke ligget på latsiden i sommer og har mange spennende nyheter å komme med. Her finner du en oversikt over de nyeste releasene vi har sluppet nå i august.

Les mer
June 30, 2023
Effektiv kontraktshåndtering med Adminflow

Kontraktshåndtering er en essensiell del av det administrative arbeidet i alle bedrifter, og med Adminflow kan du sikre en enklere, mer effektiv og ikke minst digitalisert kontraktshåndteringsprosess for din bedrift.

Les mer
June 29, 2023
En guide til Åpenhetsloven og hvilke selskaper den gjelder for

I dagens moderne samfunn er åpenhet og gjennomsiktighet avgjørende for tillit mellom selskaper og deres interessenter. I Norge har Åpenhetsloven blitt innført for å sikre at større virksomheter opererer med høy grad av transparens. I dette blogginnlegget vil vi se nærmere på hvilke selskaper loven gjelder for og hvilke kriterier som må oppfylles.

Les mer
October 5, 2022
Forenklet rapportering for selskaper med mange SPVer

Adminflow har lenge vært populært for holdingsselskaper og andre enkle strukturer for rapportering av aksjonærregisteroppgave og lagring av viktige dokumenter. Nylig har vi sett at vi også i stadig økende grad er aktuelle for eiendomsselskaper med mange selskaper (eiendommer) i porteføljen.

Les mer
September 12, 2022
Hvordan fungerer aksjonærregisteret?

Aksjonærregisteret inneholder informasjon om hvem som eier aksjene i alle norske aksjeselskap. Alle norske aksjeselskap er pliktig å å ha en oppdatert aksjebok, og det er disse opplysningene som danner grunnlaget for aksjonærregisteret. Aksjeselskapene melder inn opplysningene gjennom Aksjonærreregisteroppgaven.

Les mer
September 1, 2022
Historisk eierskapsrapport og andre forbedringer i Adminflow

Vi har brukt sommeren til å jobbe med tilbakemeldingene fra våre brukere og under finner du en liten oppsummering av noen av forbedringene vi har gjort.

Les mer