Hvordan et digitalt styrerom kan modernisere og effektivisere styrearebeidet

Hvordan et digitalt styrerom kan modernisere og effektivisere styrearebeidet

Posted by:
Monica Eriksen
on
October 13, 2021

Ønsker du høyere kvalitet og mer kontroll? Da er det på tide å gjøre styrearbeidet digitalt og legge bort de gamle styrepermene.


Digitaliseringen av samfunnet har påvirket styrearbeidet i stor grad det siste tiåret. Hele 20 år tilbake i tid arbeidet virksomheter og styret på en helt annen måte. Opp gjennom tidene har styrene oftest vært opptatt av digitalisering og effektivisering nedover i organisasjonen, mens de selv fortsatt arbeider på samme måte som de gjorde for 20 år siden.

Digitale styrerom lar deg håndtere alt du trenger før og etter hvert styremøte på én plattform. Slik blir styrearbeidet sikrere, enklere og mer effektivt for både styret og administrasjonen. Adminflow er et godt eksempel på et godt styrerom hvor du får all informasjon og dokumentasjon lagret i skyen.

Datasikkerhet

Mange styrer bruker fortsatt e-post til å kommunisere. Dette byr på en rekke utfordringer, både når det kommer til datasikkerhet og menneskelig svikt. Kryptert e-post kan også være krevende å få til. Et digitalt styrerom vil gi bedre sikring av sensitive opplysninger og ikke minst forenkle den krypterte kommunikasjonen.

Du får full kontroll over distribusjon av dokumenter, opplysninger og beskjeder, og ikke minst elimineres behovet for å bruke e-post til å kommunisere sensitivt materiale. Dokumentasjonen vil ligge trygt lagret i styrerommet, utilgjengelig for uvedkommende man ikke ønsker skal få tilgang.

Effektivisering

En av de største fordelene ved å ta i bruk et styrerom er automatiseringen av manuelt styrearbeid. Styremedlemmer kan blant annet legge inn viktige dokumenter, be om gjennomlesning, kommentarer og sende signeringsoppdrag til hverandre.

Styrearbeidet inneholder store mengder data som skal oppbevares over tid. Når all denne informasjonen lagres på samme digitale plattform, unngår man tidkrevende administrasjonsarbeid. Med et digitalt styrerom vil det ikke lenger være nødvendig å bla gjennom hauger med mapper og scrolle gjennom utallige e-poster for å finne frem til informasjonen du behøver. Med styrerommet finner du raskt og enkelt frem til riktig informasjon, uansett hvor i verden du måtte befinne deg. 

Ta gjerne kontakt med oss om du har noen spørsmål om et digitalt styrerom eller test ut løsningen vår gratis her.


 


Du kan også være interessert i disse

September 12, 2022
Hvordan fungerer aksjonærregisteret?

Aksjonærregisteret inneholder informasjon om hvem som eier aksjene i alle norske aksjeselskap. Alle norske aksjeselskap er pliktig å å ha en oppdatert aksjebok, og det er disse opplysningene som danner grunnlaget for aksjonærregisteret. Aksjeselskapene melder inn opplysningene gjennom Aksjonærreregisteroppgaven.

Les mer
September 1, 2022
Historisk eierskapsrapport og andre forbedringer i Adminflow

Vi har brukt sommeren til å jobbe med tilbakemeldingene fra våre brukere og under finner du en liten oppsummering av noen av forbedringene vi har gjort.

Les mer
August 23, 2022
Spørsmål og svar om due diligence prosesser

Vi får regelmessig inn spørsmål om due diligence prosesser. I denne artikkelen tar vi derfor for oss de 7 vanligste. Ta gjerne kontakt med oss dersom du har spørsmål som ikke kom med i artikkelen.

Les mer
August 10, 2022
Hva er et datarom og hvorfor bruker man det?

I forbindelse med kjøp, salg og investering er det viktig med effektiv, sikker og oversiktlig dokumentflyt med eksterne parter. Et digitalt datarom sørger for smidige prosesser.

Les mer
July 17, 2022
Digitalt styrerom i Adminflow

I Adminflow får du og styremedlemmene full kontroll over virksomhetens styrebehandling og aktivering i et brukervennlig digitalt styrerom. For mer effektivt, tryggere og mer profesjonelt styrearbeid.

Les mer