Hvordan et digitalt styrerom kan modernisere og effektivisere styrearebeidet

Hvordan et digitalt styrerom kan modernisere og effektivisere styrearebeidet

Posted by:
Monica Eriksen
on
October 13, 2021

Ønsker du høyere kvalitet og mer kontroll? Da er det på tide å gjøre styrearbeidet digitalt og legge bort de gamle styrepermene.


Digitaliseringen av samfunnet har påvirket styrearbeidet i stor grad det siste tiåret. Hele 20 år tilbake i tid arbeidet virksomheter og styret på en helt annen måte. Opp gjennom tidene har styrene oftest vært opptatt av digitalisering og effektivisering nedover i organisasjonen, mens de selv fortsatt arbeider på samme måte som de gjorde for 20 år siden.

Digitale styrerom lar deg håndtere alt du trenger før og etter hvert styremøte på én plattform. Slik blir styrearbeidet sikrere, enklere og mer effektivt for både styret og administrasjonen. Adminflow er et godt eksempel på et godt styrerom hvor du får all informasjon og dokumentasjon lagret i skyen.

Datasikkerhet

Mange styrer bruker fortsatt e-post til å kommunisere. Dette byr på en rekke utfordringer, både når det kommer til datasikkerhet og menneskelig svikt. Kryptert e-post kan også være krevende å få til. Et digitalt styrerom vil gi bedre sikring av sensitive opplysninger og ikke minst forenkle den krypterte kommunikasjonen.

Du får full kontroll over distribusjon av dokumenter, opplysninger og beskjeder, og ikke minst elimineres behovet for å bruke e-post til å kommunisere sensitivt materiale. Dokumentasjonen vil ligge trygt lagret i styrerommet, utilgjengelig for uvedkommende man ikke ønsker skal få tilgang.

Effektivisering

En av de største fordelene ved å ta i bruk et styrerom er automatiseringen av manuelt styrearbeid. Styremedlemmer kan blant annet legge inn viktige dokumenter, be om gjennomlesning, kommentarer og sende signeringsoppdrag til hverandre.

Styrearbeidet inneholder store mengder data som skal oppbevares over tid. Når all denne informasjonen lagres på samme digitale plattform, unngår man tidkrevende administrasjonsarbeid. Med et digitalt styrerom vil det ikke lenger være nødvendig å bla gjennom hauger med mapper og scrolle gjennom utallige e-poster for å finne frem til informasjonen du behøver. Med styrerommet finner du raskt og enkelt frem til riktig informasjon, uansett hvor i verden du måtte befinne deg. 

Ta gjerne kontakt med oss om du har noen spørsmål om et digitalt styrerom eller test ut løsningen vår gratis her.


 


Du kan også være interessert i disse

May 23, 2024
Kundesuksess - Futurehome

Kundesuksess med Futurehome- “Hovednytten for meg i Adminflow er å få alt samlet på ett sted"

Les mer
May 16, 2024
Kundesuksess - BoldBooks

Kundesuksess med BoldBooks - "Med enkel implementering, integrasjon med Altinn og støtte fra Dealflow-teamet har vi kunnet effektivisere arbeidsprosessene og sikre nøyaktig og pålitelig administrasjon av aksjonærene i Adminflow"

Les mer
February 21, 2024
Hva må du passe på når det gjelder ligningsverdi!

Å forstå og håndtere skatteforpliktelser er avgjørende for økonomisk planlegging. Denne veiledningen gir en kort oppsummering av begrepet "ligningsverdi" og fokuserer på essensielle punkter for skattemeldingen. Fra verdsetting av eiendeler til rapportering av aksjeoppgaver, vil vi utforske viktige aspekter som kan påvirke skatteforholdene dine.

Les mer
February 13, 2024
Årlig service av styret

Styreevalueringer er ikke bare en formalitet, men fundamentet for robuste styringsstrukturer i et marked preget av usikkerhet og økt selskapskontroll. Styreevalueringer sikrer godt lederskap og god åpenhet, oppfyller standarder satt av myndigheter og investorer, og gir verdifull informasjon om styrets evner og utfordringer.

Les mer
January 18, 2024
Optimal Aksjonærregisteroppgave med Adminflow

En kort innføring i Aksjonærregisteroppgaven - tidsfrist 31. januar, så ingen tid å miste.

Les mer
January 8, 2024
Kundesuksess - Norwegian Renewables Group

Kundesuksess med Norwegian Renewables Group - «Med Adminflow sin AR-rapporteringen bruker vi ikke mer enn et par timer på dette arbeidet og den totale besparelsens i tid og oversikten den gir meg som CEO er helt uunnværlig»

Les mer