Signeringsløsninger i Adminflow

Signeringsløsninger i Adminflow

Posted by:
Stephen Øyhovden
on
July 7, 2022

I tillegg til aksjebok og dokumentsenter har vi også styrerom i Adminflow. Her kan du dele dokumenter, delegere oppgaver og selvfølgelig signere dokumenter: styreprotokoller, kontrakter osv.

Sikker signering for styret
Vår signeringsløsning er basert på Bank-ID, og alle administratorer og styremedlemmer kan benytte den fritt. Dette er inkludert i prisen når du bruker Adminflow. Du velger bare hvem som skal signere, setter fristen (og hvor ofte det skal purres) og så får styret eller den du har bedt signere beskjed om at det ligger et dokument klart for signering. Dokumentet kan selvfølgelig leses i forkant.

Signering for investorer og dem uten Bank-ID
I tillegg til signeringsløsningen med Bank-ID har vi utviklet en egen elektronisk signeringsløsning som lar investorer signere dokumenter. Dette registreres med en digital signatur på det enkelte dokument, slik at alle har mulighet til å signere i Adminflow. Dette er også spesielt nyttig om du for eksempel har utenlandske brukere uten tilgang til Bank-ID signering.

Ingen har lyst til å printe, scanne, signere og scanne (igjen) dokumenter i 2022.

Derfor kan du løse signering enkelt i Adminflow. Om du har spørsmål rundt signeringsløsningene må du ikke nøle med å ta kontakt.

Du kan også være interessert i disse

September 12, 2022
Hvordan fungerer aksjonærregisteret?

Aksjonærregisteret inneholder informasjon om hvem som eier aksjene i alle norske aksjeselskap. Alle norske aksjeselskap er pliktig å å ha en oppdatert aksjebok, og det er disse opplysningene som danner grunnlaget for aksjonærregisteret. Aksjeselskapene melder inn opplysningene gjennom Aksjonærreregisteroppgaven.

Les mer
September 1, 2022
Historisk eierskapsrapport og andre forbedringer i Adminflow

Vi har brukt sommeren til å jobbe med tilbakemeldingene fra våre brukere og under finner du en liten oppsummering av noen av forbedringene vi har gjort.

Les mer
August 23, 2022
Spørsmål og svar om due diligence prosesser

Vi får regelmessig inn spørsmål om due diligence prosesser. I denne artikkelen tar vi derfor for oss de 7 vanligste. Ta gjerne kontakt med oss dersom du har spørsmål som ikke kom med i artikkelen.

Les mer
August 10, 2022
Hva er et datarom og hvorfor bruker man det?

I forbindelse med kjøp, salg og investering er det viktig med effektiv, sikker og oversiktlig dokumentflyt med eksterne parter. Et digitalt datarom sørger for smidige prosesser.

Les mer
July 17, 2022
Digitalt styrerom i Adminflow

I Adminflow får du og styremedlemmene full kontroll over virksomhetens styrebehandling og aktivering i et brukervennlig digitalt styrerom. For mer effektivt, tryggere og mer profesjonelt styrearbeid.

Les mer