Kundesuksess - Futurehome

Kundesuksess - Futurehome

Posted by:
Hedda Hermansen
on
May 23, 2024

Vi hadde gleden av å snakke med Erik Stokkeland, medgründer og daglig leder i Futurehome for å lære mer om deres suksesshistorie og hvordan de overkom utfordringene de sto overfor.

Utfordring til Futurehome
En av hovedutfordringene var å holde oversikt over aksjonærene, inkludert aksjene, kontaktinformasjonen og overføringer. Dette ble tidligere gjort manuelt i en Excel-liste, noe som ofte førte til forvirring om den nyeste informasjonen og historikken. Vi var på utkikk etter en digital løsning for aksjonærstyring som kunne tilby enkel oppdatering av kontaktinformasjon og gi oss full oversikt over aksjonærene.

"Hovednytten for meg i Adminflow er å få alt samlet på ett sted"

Løsning
Etter å ha implementert Adminflow, opplevde vi en smidig prosess. Vi kunne enkelt laste opp aksjonærlisten fra regnskapsføreren vår til Adminflow uten problemer og med høy hastighet.

Resultat
Med Adminflow fikk vi tilgang til et digitalt aksjonærregister med integrasjon til Altinn. Registrering av aksjonærer skjer direkte i Adminflow, og aksjonærregisteret oppdateres automatisk med riktig informasjon.

Neste steg
Neste steg for Futurehome er å engasjere aksjonærene mer aktivt ved å ta i bruk funksjoner som aksjeopsjoner for å gi dem muligheten til å følge med på sine investeringer. Videre vurderer vi å ta i bruk andre moduler som kontraktshåndtering og due diligence for å effektivisere prosesser og få bedre kontroll over dokumentasjonen.

Vi ser verdien av å ha alt samlet på ett sted og understreker betydningen av å kunne administrere eksterne stakeholdere effektivt.

Oppsummering
For Futurehome har Adminflow vært en uvurderlig ressurs som har bidratt til å effektivisere aksjonærstyringen og gi bedre kontroll og oversikt. Med muligheten til å integrere flere moduler og engasjere aksjonærene mer aktivt, ser vi frem til å fortsette å dra nytte av Adminflow-plattformen for å oppnå enda større suksess.

Fakta om Futurehome

Futurehome er et smarthussystem som lar deg kontrollere belysning, klima, varmtvann og el-billader fra hvor som helst. Det fokuserer på energioptimalisering for å redusere kostnader og fremme miljøvennlige vaner. Med intelligent styring av lys og varme, samt enkel konfigurering og utvidelse av systemet, gir Futurehome deg full kontroll over hjemmet ditt uansett hvor du er.

Les mer om oss her!

Du kan også være interessert i disse

May 23, 2024
Kundesuksess - Futurehome

Kundesuksess med Futurehome- “Hovednytten for meg i Adminflow er å få alt samlet på ett sted"

Les mer
May 16, 2024
Kundesuksess - BoldBooks

Kundesuksess med BoldBooks - "Med enkel implementering, integrasjon med Altinn og støtte fra Dealflow-teamet har vi kunnet effektivisere arbeidsprosessene og sikre nøyaktig og pålitelig administrasjon av aksjonærene i Adminflow"

Les mer
February 21, 2024
Hva må du passe på når det gjelder ligningsverdi!

Å forstå og håndtere skatteforpliktelser er avgjørende for økonomisk planlegging. Denne veiledningen gir en kort oppsummering av begrepet "ligningsverdi" og fokuserer på essensielle punkter for skattemeldingen. Fra verdsetting av eiendeler til rapportering av aksjeoppgaver, vil vi utforske viktige aspekter som kan påvirke skatteforholdene dine.

Les mer
February 13, 2024
Årlig service av styret

Styreevalueringer er ikke bare en formalitet, men fundamentet for robuste styringsstrukturer i et marked preget av usikkerhet og økt selskapskontroll. Styreevalueringer sikrer godt lederskap og god åpenhet, oppfyller standarder satt av myndigheter og investorer, og gir verdifull informasjon om styrets evner og utfordringer.

Les mer
January 18, 2024
Optimal Aksjonærregisteroppgave med Adminflow

En kort innføring i Aksjonærregisteroppgaven - tidsfrist 31. januar, så ingen tid å miste.

Les mer
January 8, 2024
Kundesuksess - Norwegian Renewables Group

Kundesuksess med Norwegian Renewables Group - «Med Adminflow sin AR-rapporteringen bruker vi ikke mer enn et par timer på dette arbeidet og den totale besparelsens i tid og oversikten den gir meg som CEO er helt uunnværlig»

Les mer