Ny release i Adminflow

Ny release i Adminflow

Posted by:
Stephen Øyhovden
on
March 21, 2022

Vi har oppdatert Adminflow med nye funksjoner. Under får du en rask intro av noe funksjonalitetene som er lagt til:

‍Gjeldskonvertering i emisjoner
Det er nå mulighet å selv registrere emisjon med gjeldskonvertering direkte i Adminflow. Du gjør bare akkurat som vanlig, og kan så justere den til «konvertering av fordring».

Endring av pålydende
Det er nå mulig å endre pålydende selv – du bare velger «Feilrett» etter du har lagt til allokeringen og justerer pålydende til riktig beløp.

Redigerbart format til Altinn
Vi har gjort det enda enklere for deg som av helt spesielle grunner er nødt til å gjøre justeringer direkte i Alltinn ifm. innsending av aksjonærregisteroppgaven. Da velger du bare å sende en redigerbar versjon av aksjonærregisteroppgaven fra Adminflow.

Aksjonærregisteroppgaven
Siden desember har det også vært mulig å importere tidligere aksjonærregisteroppgaver direkte fra Altinn slik at du slipper å legge inn historikk fra start av. Det gjør det litt enklere å komme i gang. Les mer om dette her.

Mindre justeringer
Vi har selvfølgelig også gjort en hel rekke mindre justeringer som vi håper dere også vil sette pris på. Vi jobber kontinuerlig med å legge til ny funksjonalitet – slik at du som selskapsansvarlig, investor eller styremedlem skal få mer igjen for å bruke Adminflow.

Om du har innspill til funksjonalitet du savner, eller som kunne vært bedre er det bare å gi beskjed.

Du kan også være interessert i disse

May 23, 2024
Kundesuksess - Futurehome

Kundesuksess med Futurehome- “Hovednytten for meg i Adminflow er å få alt samlet på ett sted"

Les mer
May 16, 2024
Kundesuksess - BoldBooks

Kundesuksess med BoldBooks - "Med enkel implementering, integrasjon med Altinn og støtte fra Dealflow-teamet har vi kunnet effektivisere arbeidsprosessene og sikre nøyaktig og pålitelig administrasjon av aksjonærene i Adminflow"

Les mer
February 21, 2024
Hva må du passe på når det gjelder ligningsverdi!

Å forstå og håndtere skatteforpliktelser er avgjørende for økonomisk planlegging. Denne veiledningen gir en kort oppsummering av begrepet "ligningsverdi" og fokuserer på essensielle punkter for skattemeldingen. Fra verdsetting av eiendeler til rapportering av aksjeoppgaver, vil vi utforske viktige aspekter som kan påvirke skatteforholdene dine.

Les mer
February 13, 2024
Årlig service av styret

Styreevalueringer er ikke bare en formalitet, men fundamentet for robuste styringsstrukturer i et marked preget av usikkerhet og økt selskapskontroll. Styreevalueringer sikrer godt lederskap og god åpenhet, oppfyller standarder satt av myndigheter og investorer, og gir verdifull informasjon om styrets evner og utfordringer.

Les mer
January 18, 2024
Optimal Aksjonærregisteroppgave med Adminflow

En kort innføring i Aksjonærregisteroppgaven - tidsfrist 31. januar, så ingen tid å miste.

Les mer
January 8, 2024
Kundesuksess - Norwegian Renewables Group

Kundesuksess med Norwegian Renewables Group - «Med Adminflow sin AR-rapporteringen bruker vi ikke mer enn et par timer på dette arbeidet og den totale besparelsens i tid og oversikten den gir meg som CEO er helt uunnværlig»

Les mer