Ny release i Adminflow

Ny release i Adminflow

Posted by:
Stephen Øyhovden
on
March 21, 2022

Vi har oppdatert Adminflow med nye funksjoner. Under får du en rask intro av noe funksjonalitetene som er lagt til:

‍Gjeldskonvertering i emisjoner
Det er nå mulighet å selv registrere emisjon med gjeldskonvertering direkte i Adminflow. Du gjør bare akkurat som vanlig, og kan så justere den til «konvertering av fordring».

Endring av pålydende
Det er nå mulig å endre pålydende selv – du bare velger «Feilrett» etter du har lagt til allokeringen og justerer pålydende til riktig beløp.

Redigerbart format til Altinn
Vi har gjort det enda enklere for deg som av helt spesielle grunner er nødt til å gjøre justeringer direkte i Alltinn ifm. innsending av aksjonærregisteroppgaven. Da velger du bare å sende en redigerbar versjon av aksjonærregisteroppgaven fra Adminflow.

Aksjonærregisteroppgaven
Siden desember har det også vært mulig å importere tidligere aksjonærregisteroppgaver direkte fra Altinn slik at du slipper å legge inn historikk fra start av. Det gjør det litt enklere å komme i gang. Les mer om dette her.

Mindre justeringer
Vi har selvfølgelig også gjort en hel rekke mindre justeringer som vi håper dere også vil sette pris på. Vi jobber kontinuerlig med å legge til ny funksjonalitet – slik at du som selskapsansvarlig, investor eller styremedlem skal få mer igjen for å bruke Adminflow.

Om du har innspill til funksjonalitet du savner, eller som kunne vært bedre er det bare å gi beskjed.

Du kan også være interessert i disse

August 23, 2023
Release av ny funksjonalitet i Adminflow

Vi har ikke ligget på latsiden i sommer og har mange spennende nyheter å komme med. Her finner du en oversikt over de nyeste releasene vi har sluppet nå i august.

Les mer
June 30, 2023
Effektiv kontraktshåndtering med Adminflow

Kontraktshåndtering er en essensiell del av det administrative arbeidet i alle bedrifter, og med Adminflow kan du sikre en enklere, mer effektiv og ikke minst digitalisert kontraktshåndteringsprosess for din bedrift.

Les mer
June 29, 2023
En guide til Åpenhetsloven og hvilke selskaper den gjelder for

I dagens moderne samfunn er åpenhet og gjennomsiktighet avgjørende for tillit mellom selskaper og deres interessenter. I Norge har Åpenhetsloven blitt innført for å sikre at større virksomheter opererer med høy grad av transparens. I dette blogginnlegget vil vi se nærmere på hvilke selskaper loven gjelder for og hvilke kriterier som må oppfylles.

Les mer
October 5, 2022
Forenklet rapportering for selskaper med mange SPVer

Adminflow har lenge vært populært for holdingsselskaper og andre enkle strukturer for rapportering av aksjonærregisteroppgave og lagring av viktige dokumenter. Nylig har vi sett at vi også i stadig økende grad er aktuelle for eiendomsselskaper med mange selskaper (eiendommer) i porteføljen.

Les mer
September 12, 2022
Hvordan fungerer aksjonærregisteret?

Aksjonærregisteret inneholder informasjon om hvem som eier aksjene i alle norske aksjeselskap. Alle norske aksjeselskap er pliktig å å ha en oppdatert aksjebok, og det er disse opplysningene som danner grunnlaget for aksjonærregisteret. Aksjeselskapene melder inn opplysningene gjennom Aksjonærreregisteroppgaven.

Les mer
September 1, 2022
Historisk eierskapsrapport og andre forbedringer i Adminflow

Vi har brukt sommeren til å jobbe med tilbakemeldingene fra våre brukere og under finner du en liten oppsummering av noen av forbedringene vi har gjort.

Les mer